Gogokids

😍Mai avem doar 3 locuri disponibile ! Rezerva un loc
😍Mai avem doar 3 locuri libere ! Rezerva un loc

Afterschool Agigea

Go Go Kids este probabil primul AfterSchool care preia copii din Agigea, costul transportului fiind inclus in abonament. Afterschool-ul se adreseaza parintilor care au copiii in grupa 0 pana la clasa a 4-a si este concentrat pe urmatoarele activitati

Efectuarea temelor sub supravegherea profesorului indrumator

Profesorul de la AfterSchool doar monitorizeaza copiii si ii ajuta atunci cand nu inteleg sarcinile. Profesorul nu face temele in locul copilului astfel incat acesta sa poata invata din greseli. Exista de multe ori acesta neintelegere in randul parintilor care ne-au trecut pragul. Sunt unii copii care nu stiu sa scrie in clasa a2-a, iar aceasta este clar o problema. Pentru ca asta inseamna ca profesorul sa scrie in locul copilului pentru a finaliza tema (lucru gresit si pe care nu il facem) sau efectiv sa stea doar cu el cateva ore, neglijandu-i pe ceilalti copii. Este important sa avem copii care sunt macar la jumatate din nivelul clasei in care sunt. Daca sunt in urma cu 1 an sau chiar mai mult ca si pregatire, atunci s-ar putea sa fie probleme si mai degraba de o meditatie individuala pentru a-l aduce la nivelul corespunzator.

Sedinte de engleza si germana

In pachet avem incluse 2 sedinte de engleza si 2 sedinte de limba germana. Ele vor fi impartite in functie de timpul copiilor si de cum considera profesorul indrumator.

Activitati de dezvoltare personala

Suntem recunoscuti pentru diversitatea activitatilor pe care le avem in cadrul afterschool-ului. Pe langa o camera plina cu jocuri (puzzle, jocuri de indemanare etc), avem ateliere de lucru manual si pictura, organizate frecvent. Pe pagina noastra de Facebook puteti urmari o buna parte din activitatea noastra.

Jocuri in aer liber

Curtea noastra este contine cos de baschet, poarta de fotbal, masa de ping-pong, leagan, loc de servit masa si multe alte facilitati. Atunci cand vremea este buna, vom petrece timp si afara.

Preluare copii din Agigea, de la scoala noua

Probabil o buna parte din parintii care au copiii in Agigea ne cunosc deja masinile cu care ne deplasam pentru a ridica copiii de la scoala noua. La finalul zilei (17.30) puteti sa veniti la locatia noastra din Techirghiol sa ii ridicati. Din Agigea pana in Techirghiol sunt doar 5km, iar locatia este usor de accesat, fiind aproape de varianta spre Movilita (nu trebuie sa abateti de la drumul drept).

afterschool preluare copii agigea
Call Now Button