Gogokids

😍Mai avem doar 3 locuri disponibile ! Rezerva un loc
😍Mai avem doar 3 locuri libere ! Rezerva un loc

TERMENI SI CONDITII 

  • Profesorul din cadrul AfterSchool-ului are rolul de a supraveghea inclusiv realizarea temelor, insa nu raspunde in cazul in care la finalul zilei temele nu sunt complete sau exista erori in rezolvarea lor. Avand in vedere numarul de teme pentru fiecare copil, poate fi imposibil de monitorizat individual temele si de indrumare individuala pana la finalizarea lor. Copilul trebuie sa cunoasca o buna parte din materia studiata si sa fie la un nivel corespunzator cu nivelul clasei in care invata. Afterschool-ul NU este un centru de meditatii ci reprezinta doar un sprijin in efectuarea temelor, joaca, divertisment, diferite activitati educative. Ne lovim des de aceasta problema cand un parinte pune presiune pe profesorul supraveghetor in efectuarea temelor. In cazul in care nu sunteti multumit de activitatea noastra, aveti dreptul de a va retrage in orice moment, cu conditia achitarii meselor livrate pana in ziua retragerii. 
  • Semnarea contractului reprezinta inclusiv cunoasterea termenilor si conditiilor Afterschool-ului „Go Go Kids”. 
  • Preluarea copiilor se face la maxim 17.30. In caz de intarziere, se pot percepe penalizari de 20 lei/ora. Intarzierea nu poate fi mai mare de 1 ora. 
  • Preluam copiii de la scoala incepand cu ora 11.30. Copiii care scapa mai devreme vor fi adusi la afterschool de parinti sau rude / alte persoane responsabile. 

Ultima actualizare a Termenilor si conditiilor (Ce poate fi demonstrata in instanta) este pe 21.09.2023.

Call Now Button