Gogokids

😍Mai avem doar 3 locuri disponibile ! Rezerva un loc
😍Mai avem doar 3 locuri libere ! Rezerva un loc
course categories

popular topics to learn

14 course

All Courses

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available

4 course

Business Course

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available

7 course

Graphics Design

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available

6 course

Web Developer

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available

Live classes

high quality Live classes

Why Choose us

we bring new developing idea & design

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available There are many variations of passages of Lorem Ipsum available are many variations of passages of Lorem Ipsum available There are many variations of passages of Lorem Ipsum available

Choose Plan

786K

Happy Students

25+

Our Experience

456+

Award Earned

4.5K

Student Review

Ce este la modă în 2024 în fotografia de nuntă

În ziua cea mare- una din cele mai importante părți ale fericitului eveniment sunt fotografiile de nuntă.
O asemenea zi unică- merită re-amintită în cele mai frumoase imagini.

Dar ca în orice există unele lucruri la modă și mereu în schimbare, altele clasice și altele care nu se demodează niciodată.

Iată câteva trenduri în fotografie pentru anul acesta:

Fotografii de logodnă sau înainte de nuntă: un trend de câțiva ani, care încă este la modă. Aceste cadre completează perfect albumul de nuntă- cu emoțiile dintre cei doi îndrăgostiți. Desigur ziua logodnei poate nu este la fel de importantă ca cea a nunții- dar face tabloul poveștii complet. Și poate contribui la familiaritatea cu fotograful de nuntă și cu camera foto. Ceva și mai nou sunt fotografiile sau videoclipurile cu diferite zile dinaintea evenimentului, pe măsură ce se apropie ziua cea mare. Sau cu ziua de după nuntă, cu liniștea, bucuria, entuziasmul celor doi.

Folosirea dronelor: atât în filmări pentru nuntă dar și fotografii de nuntă- care contribuie la cadre uimitoare. Vor oferi fotografii unice și incredibile, mai ales dacă sunt în cadru exterior și spațiul o permite.

Accent mult pus pe aranjamentele florale:
Florile joacă un rol foarte important în ziua nunții- fără îndoială. Pe lângă faptul că arată și miros bine- completează perfect întregul tablou de nuntă. Tocmai de aceea merită capturate în albumul foto de nuntă. Aranjamentele sunt din ce în ce mai spectaculoase și incredibile așa că nu numai buchetul miresei este în centrul atenției ci și cele din restul sălii. Sunt celebre acele fotografii cu mireasa ținând buchetul în mână în dreptul taliei, încât tabloul complet să arate de vis.

Fotografii cu decorul: desigur mirele și mireasa sunt în centrul atenției în fotografiile de nuntă, însă decorul și detaliile merită fotografiate. Multe cupluri cheltuie sume destul de mari pe decoruri, deci ar fi păcat să nu rămână în amintire. Fie că sunt fotografiate separat decorurile, fie sunt incluse în fotografiile cu mirii- acestea în prezent joacă un rol cheie în albumul foto.

Instantanee în mișcare: ce oferă acele imagini ușor încețoșate datorită mișcării. Fac parte din noile tendințe ale stilului foto-jurnalistic. Adaugă acea notă difuză, romantică însă necesită ceva îndemânare, încât efectul acesta să nu apară pe fețele celor fotografiați. Însă transmit mult din emoția persoanelor aflate în mișcare, încât dau acea notă unică.

Camere foto portabile: un trend recent este amplasarea de camere foto în diverse locații pe mese- încât invitații să adauge punctul lor de vedere, să facă fotografii și selfie-uri. Desigur aceste camere foto sunt doar ceva în plus pe lângă fotografiile clasice, însă pot adăuga amintiri valoroase cu momente autentice ale nunții. Un fotograf nunta in Bucuresti iti poate oferi mai multe informatii despre aceasta categorie.

Fotografii stil documentar: stilul foto-jurnalistic este deja la modă de ceva timp. Cu atât mai mult cu cât în prezent unde perfecțiunea de pe rețelele de socializare pun multă presiune pe a surprinde cadrele perfecte. Fotografiile de nunți realizate în acest mod sunt mai autentice, încât mirii nu sunt nevoiți să pozeze perfect în fiecare moment. Ci doar să se bucure de ziua cea mare și să trăiască momentul pe deplin.

Fotografii cu flash: acele ca pe vremuri ca și cum ai fi surprins în timp ce făceai ceva. Asta înseamnă că surprind protagoniștii într-un un moment cheie și pot adăuga atmosfera aceea retro dar și glamour.

Fotografii sub vălul de mireasă: cu vântul care bate eventual. Adaugă nota aceea de afecțiune și tandrețe dintre mire și mireasă și cu toate că nu este ceva modern- rămâne o opțiune dorită și cerută.

Iată și tendințele în videografia de nuntă

Pentru că doar fotografiile- oricât ar fi ele de impresionante- nu sunt de ajuns, iată ce e la modă și în filmările pentru nuntă:

Filmulețe de 60 secunde- tip trailer: să rezumi întreaga zi într-un minut de filmare este un adevărat talent. Însă este la mare căutare mai ales pentru a fi postat pe canalele de socializare. Trailerele de acest tip susțin curiozitatea și anticiparea pentru întreg evenimentul. Poate arată câteva detalii despre mire și mireasă, locație, eveniment și altele, până sunt gata fotografiile și videoclipul de final. Ideal de distribuit către prieteni și familie.

Adaptare la social-media: trendurile de pe Tiktok și reelsurile pentru instagram cer pricepere, de aceea cerințele pentru cameramanii de nuntă sunt din ce în ce mai detaliate. Cu atât de mulți consumatori de conținut, videoclipurile ajută să fie prietenoase și editate pentru distribuire aceste platforme.

Filtre și efecte: fiecare videograf sau cameraman de nuntă are stilul său iar tehnologia atât de evoluată permite nenumărate opțiuni. Iar filtrele de tot felul sunt tot mai cerute de către miri. De aceea comunicarea cu aceștia este foarte importantă pentru rezultatul final reușit. De la filtrele cu tematică retro, la diferite opțiuni de culori, aceste opțiuni adaugă personalitate.

Filmare cu drona: stilul acesta rămâne captivant și adaugă ceva deosebit videoclipului final de nuntă. Mai ales dacă ceremonia este în aer liber sau ai suficient spațiu încât să surprinzi cu drona și ceva peisaje din jur.

Momentele emoționante: acestea rămân la modă an de an, mai ales atunci când mirii sau cei filmați nu se așteaptă sau nu știu că sunt surprinși pe cameră.

Firul poveștii: dorința cuplurilor sunt de a se vedea personalitatea lor pe videoclipul de la nuntă, de aceea cameramanii de nuntă caută să surprindă cât mai mult din aceste detalii. Și modul în care povestea se dezvăluie natural, fără un scenariu anume. Cuplurile adoră momentele de intimitate autentică oferite prin video, pentru a-și aminti acele detalii care poate s-au pierdut în ziua nunții.

Un film scurt: cu rezumatul zilei, pentru că nu toată lumea apucă să vadă filmul întreg al zilei. Conținutul video în schimb este la mare căutare de aceea un film între 5 și 10 minute- poate include toate momentele zilei, de la pregătirea mirilor, până la tort la final.

În aceeași zi: desigur acest serviciu este ceva mai costisitor- însă sunt miri dispuși să plătească pentru a putea distribui către cei care nu sunt prezenți la nuntă.

Acestea sunt în linii mari aspectele la modă atât în fotografia de nuntă cât și în videografie, după care cuplurile sunt înnebunite. Cu toate acestea fiecare fotograf de nuntă sau cameraman are propriul stil, de aceea este indicat să te consulți cu acesta, care îți poate spune ce este realizabil și chiar veni cu propuneri noi.

preluam si copii din Biruinta si ii aducem la AfterSchool
Avem la AfterSchool 2 copii inscrisi din Biruinta, la 5 km de Topraisar

Ne bucuram sa va anuntam ca avem si primii 2 copii din Biruinta, un sat care se afla la doar 5km de Topraisar. Dupa cum stiti deja, in Topraisar avem deja cativa copii pe care ii preluam si de care ne-am atasat. Sunt copii buni, cuminti si atenti la detalii. Spre rusinea noastra, nu stiam ca la Biruinta este scoala, astfel ca nici nu ne-am promovat pe aceasta zona. Se pare ca ne-am inselat si ca exista cerere si de aici, iar noi am facut tot posibilul pentru a putea ajunge in timp optim. Sa nu uitam ca cea mai mare provocare este sincronizarea. La unele scoli copiii termina orele la 11.20, in alt sat la 12 fara 15, iar la Biruinta la 12.20. Cel mai greu este atunci cand toti scapa la ore diferite, pentru ca in cazul acesta o colaborare nu este posibila.

Sunteti din Biruinta si doriti sa colaboram ?

Va asteptam la o discutie telefonica sau pe Whatsapp pentru a discuta. In acest moment mai avem foarte putine locuri disponibile si ne apropiem de maximul acceptat pentru o buna desfasurare a lucrurilor.

In momentul in care vom atinge targetul maxim, este posibil sa deblocam si parterul pentru a ne desfasura activitatea la capacitate maxima.

Multumim pentru interes si va asteptam la Go Go Kids – Afterschool Techirghiol.

Copiii nu au nevoie de un job full time.

Pentru ca am intalnit des aceasta problema atat in scoala cat si in centrele AfterSchool, am decis sa scriu acest articol pentru a lamuri si a sublinia nevoia de odihna pentru copiii dumneavoastra. Cand spun odihna, nu inseamna ca timpul petrecut la AfterSchool este irosit. Nici pe departe. Un articol foarte interesant este scris pe pressone, pe care va invit sa il cititi aici, atunci cand aveti timp. Sunt pareri avizate, inclusiv din partea psihologilor.

Citez urmatoarele informatii importante

– Așa cum am sugerat în răspunsul de mai sus, nu e cazul ca învățarea și relaxarea să fie privite antagonistic. Copiii pot învăța foarte mult în timp ce se relaxează.

Soluția o reprezintă organizarea optimă a activităților în funcție de vârsta, interesele și particularitățile individuale ale elevilor.

În SUA se recomandă ca timpul petrecut efectuând temele de casă să urmărească regula de 10 minute pe nivel de clasă. Cu alte cuvinte, unui copil de clasa a IV-a îi este recomandat să petreacă maximum 40 de minute efectuând teme de casă.

Revenind la întrebare, copiii pot fi antrenați în activități de învățare eficientă chiar și mai mult de 8 ore pe zi (inclusiv joaca spontană poate fi o sursă foarte bogată de creare a unor experiențe de învățare eficiente).

Provocările cele mai mari apar când avem de ales cum organizăm aceste activități, ce metode folosim, cum alternăm activitățile și cum utilizăm timpul liber.

In concluzie

La AfterSchool vom face temele de la scoala, iar apoi ne vom concentra pe joaca educativa, sub toate formele. AfterSchool-ul nu va deveni o povara pentru copii si nici nu vom sprijini vreodata dorinta unor parinti de a-i transforma pe copii (peste noapte) in – angajati – cu norma intreaga. Functionam pe educatie prin jocuri de indemanare si alte activitati care ii vor dezvolta frumos si fara sechele psihologice. Speram ca acest articol nu este prea dur si ca veti intelege importanta acestor randuri. In final, profesorului supraveghetor ii este mult mai usor sa aseze la o masa copiii si sa ii puna sa faca teme in continuu, spre deosebire de a comunica constant si a face diferite jocuri, unde atentia trebuie distribuita catre toti in acelasi timp.

Call Now Button