Gogokids

😍Mai avem doar 3 locuri disponibile ! Rezerva un loc
😍Mai avem doar 3 locuri libere ! Rezerva un loc

Inca de la inceput am gandit acest afterschool ca rupere de agitatia orasului si aducerea copiilor intr-un mediu mai linistit, cu un aer mai curat. Desi distanta fata de Techirghiol este una psihologica (10km), am stiut ca vor fi si parinti care vor trece mai departe atunci cand aud de Techirghiol, pentru ca s-ar putea sa li se para departe. Intr-adevar, pentru un parinte care termina munca la 17.00, nu este la indemana sa se deplaseze zilnic pana la Techirghiol pentru a-si prelua copilul. Motiv pentru care avem posibilitatea ca noi sa ii aducem acasa pe copii la finalul zilei. In felul acesta, copiii invata si se joaca undeva pe un camp, unde credem ca este mai aproape de natura si de adevaratele valori. Iar galeria foto / video sau o vizita la locatia noastra s-ar putea sa va convinga de avantajele acestui Afterschool.

Afterschool pentru Constanta, la doar 10km distanta

Acesti 10km sunt de la intrarea in oras pana in Techirghiol. Dar, daca locuiti in zona Tomis Nord, City Mall etc, evident ca distanta va fi mai mare. Recomandarea noastra este sa alegeti pachetul prin care noi va aducem copiii acasa, fiind mai accesibila atat ca si timp cat si cost al combustibilului. Harta de mai jos este reprezentativa pentru zonele unde noi putem prelua momentan copiii de la scoala.

In concluzie, atunci cand tastati „Afterschool Constanta”, ne puteti lua in considerare pentru o colaborare. Explorati site-ul nostru pentru a vedea toate avantajele si felul in care lucram. Ne concentram foarte mult pe calitate si pe ceva nou, intr-o piata unde cunoastem principalele probleme.

Call Now Button