Gogokids

😍Mai avem doar 3 locuri disponibile ! Rezerva un loc
😍Mai avem doar 3 locuri libere ! Rezerva un loc

Afterschool in Techirghiol - Beforeschool cu preluare si din Constanta, Eforie, Agigea, Tuzla, Cumpana

„Go Go Kids” a fost lansat in Techirghiol din dorinta de a aduce cat mai multi copii din Constanta la un afterschool amplasat in natura, departe de agitatia orasului si unde aerul este probabil mult mai curat. Pozitia noastra este una diferita, fiind amplasati pe un deal / camp, la marginea orasului Techirghiol, spre Movilita. Majoritatea celor care ne-au pasit pragul au fost fermecati de linistea locului, vegetatie si natura. Colaboram cu un restaurant local in sistem catering, ce le asigura masa copiilor in fiecare zi.

Playstation-uri, calculatoare, laptopuri si alte jocuri distractive

Educatia are un rol important la afterschool „Go Go Kids”, insa si distractia face parte din programul zilnic. Pentru ca, dupa o zi obositoare la scoala, copiii au nevoie de relaxare si de joaca. Am investit sume importante in jocurile digitale si avem o camera dedicata pentru ele. Sigur, aici nu vor gasi jocuri violente care nu sunt potrivite pentru varsta lor.

Camera pentru studiu si relaxare, camera pentru teme

O camera este conceputa pentru citit si studiu intr-un mediu relaxant. Aici avem fotolii pufoase, canapele, carti si multa liniste. Pe langa aceasta, mai avem o camera mare (principala) unde facem temele si invatam lucruri noi. Iar locul de servit masa are o priveliste frumoasa, din punctul nostru de vedere. Cat despre bai, ele sunt 2 la numar. O baie pentru fete si o baie pentru baieti. Personalul are o baie separata.

Curtea este pregatita pentru joaca

In curte avem masa de ping-pong pentru copii, cos de baschet, poarta de fotbal si alte jocuri. Atunci cand vremea ne permite, iesim afara si ne jucam, sportul avand in rol important in dezvoltarea sanatoasa a copiilor.

Pentru inscrieri, nu ezitati sa ne contactati online sau telefonic.

Call Now Button